FAGG verbiedt gebruik bepaalde termen op websites

FAGG verbiedt gebruik bepaalde termen op websites

Het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten verbiedt het gebruik van merknamen voor esthetische behandelingen!

Het FAGG verbiedt het gebruik van merknamen voor spierontspanners en rimpelvullers op websites. Ook het werkzaam product mag niet met de wetenschappelijke naam worden vermeld. Op basis van een wet van meer dan 50 jaar oud worden we gedwongen om een behandeling onvoldoende op voorhand te verduidelijken aan de patiënten. Anderzijds staat men vanuit de overheid zeer open voor het ontvangen van de BTW inkomsten op deze behandelingen. Langs deze weg willen we ons dan ook in naam van de overheid verontschuldigen omtrent het gebrek aan informatie dat via deze website mag gegeven worden.

Indien u meer informatie wenst omtrent deze behandelingen (antirimpelbehandeling met spierontspanners of rimpelvullers) of andere behandeling, kan u steeds een afspraak maken of contact opnemen.

www.plastisch-chirurgen.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.