Borstvergroting

Complexen omwille van te kleine borsten kunnen een belangrijke hinderpaal zijn voor het goed welbehagen en geluk van de vrouw. Een borstvergroting of borstaugmentatie kan een oplossing zijn. De procedure is vandaag een routine ingreep geworden.

Lees meer...

Borstverkleining Vrouwen

Natuurlijke evolutie, familiale aanleg of overgewicht kunnen allemaal aanleiding geven tot grote of overmaatse borsten. Wanneer deze niet meer in proportie zijn met de rest van uw lichaam of wanneer deze lichamelijke klachten als nekpijn en/of rugpijn veroorzaken, is het heelkundig verkleinen van de borsten de ideale oplossing.

Lees meer...

Borstverkleining Mannen - Gynaecomastie

Gynecomastie is de overdreven borstontwikkeling bij mannen. In veel gevallen betreft het een constitutionele ontwikkeling van het klierweefsel, maar soms kan een onderliggende hormonale oorzaak worden angetoond. Het is dan ook nuttig in sommige gevallen dat u eerst wordt gezien door een endocrinoloog om een eventuele hormonale oorzaak uit te sluiten.

Lees meer...

Borstlifting - Mastopexie

Natuurlijke evolutie, zwangerschappen of uw eigen constitutie kunnen aanleiding geven tot het verslappen van de borsten waardoor deze naar beneden "zakken" en "leeg" lijken: de tepel staat lager dan hij zou moeten staan, er is teveel huid aanwezig en de elasticieit van de huid is sterk afgenomen. Deze zaken kunnen gecorrigeerd worden door middel van een borstlifting of mastopexie.

Lees meer...

Borstreconstructie - Lichaamseigen Weefsel

Een borstreconstructie met lichaamseigen weefsel is in de meeste gevallen de beste manier om de borst te reconstrueren. Het zorgt voor een "nieuwe" borst die soepel aanvoelt, er natuurlijk uitziet en mee met het lichaam evolueert.

Lees meer...

Borstreconstructie - Prothesen

Na een borstamputatie of indien u een borstamputatie zal ondergaan, kan een borstreconstructie met een siliconenprothese een oplossing zijn om het verlies te herstellen. Het volume van de borst wordt op deze manier gereconstrueerd. De vorm wordt hierbij zo goed mogelijk aangepast aan de niet aangetaste zijde. 

Lees meer...

Tepel

tepelreconstructie

Een borstreconstructie is pas compleet wanneer de ook de tepel is gereconstrueerd en getatoeƫerd. Onafhankelijk van het type reconstructie die bij u is uitgevoerd, het is altijd mogelijk om met het weefsel van de borst een tepel te reconstrueren.

Lees meer...

Lipofilling Borst

Lipofilling is een veilige techniek waarbij vet van de ene plaats op het lichaam wordt getransplanteerd naar een andere plaats. Door middel van liposuctie wordt het vet weggenomen op plaatsen waar er "overtollig" vet aanwezig is.

Lees meer...

www.plastisch-chirurgen.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.