Anti rimpelbehandeling - Spierontspanner

Een spierontspanner is een injecteerbaar geneesmiddel (toxine), die de overactiviteit van spieren stillegt. Al sinds 1980 worden spierontspanners met enorm succes wereldwijd toegepast in verschillende medische disciplines zoals neurologie, gastro-enterologie, orthopedie en ofthalmologie.

Lees meer...

Rimpelvullers

Een rimpelvuller of filler is een product dat gebruikt wordt om rimpels of plooien in het gelaat "op te vullen". Het is een ideaal middel om permanente rimpels of plooien minder zichtbaar te maken. Ook kan het volume toevoegen aan het gelaat en de contour verbeteren.

Lees meer...

Lipofilling Gelaat

Lipofilling is een veilige techniek waarbij vet van de ene plaats op het lichaam wordt getransplanteerd naar een andere plaats. Door middel van liposuctie wordt het vet weggenomen op plaatsen waar er "overtollig" vet aanwezig is.

Lees meer...

Facelift - MACS

Veroudering in het gelaat wordt veroorzaakt door 3 zaken: verlies van elasticiteit in de huid en onderliggende weefsels, verlies van vetweefsel en volume, en de zwaartekracht. Deze zaken geven een ouder uitzicht aan uw gelaat: de kaaklijn wordt minder zuiver, de hals verliest zijn stevigheid, er komen plooien rond de mond en de wangen zijn minder vol. Bij een facelift worden al deze zaken grondig aangepakt.

Lees meer...

Ooglidcorrectie - Blepharoplastie

De ogen zijn de belangrijkste vorm van expressie in het gelaat. Ogen zijn het eerste waar je naar kijkt als je naar iemands gezicht kijkt. Jonge ogen of oogleden vallen onmiddellijk op net zoals verouderende oogleden. Veroudering rondom de ogen gaat gepaard met verschillende verschijnselen.

Lees meer...

Neuscorrectie - Rhinoplastie

Indien u ontevreden bent over de vorm of grootte van de neus kan een neuscorrectie of rhinoplastie een mogelijke oplossing zijn. Naast de esthetische bezwaren kunnen er ook functionele redenen zijn zoals bemoeilijkte neusademhaling, om een neuscorrectie te laten uitvoeren.

Lees meer...

Oorcorrectie - Otoplastie

Prominente oren zijn reeds op zeer jonge leeftijd zichtbaar. Tijdens de groei van het kind zullen de oren dan meestal opvallend blijven. Om dit te verhelpen kan een oorcorrectie of otoplastie worden uitgevoerd. Er bestaat geen ideale leeftijd om een oorcorrectie uit te voeren.

Lees meer...

Laser

Er is de Mixto Laser en de Velure 5s laser.
Elk met hun eigen toepassingen.

Lees meer...

www.plastisch-chirurgen.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.