Dr. J. Dobbeleir

Dr. J. Dobbeleir

Dr. Julie Dobbeleir is een erkend plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg (RIZIVnr. 1-36629-44-210) te AZ Nikolaas (campus Sint-Niklaas en Beveren) en ASZ Aalst. Zij is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Heelkunde, en fellow van het Collegium Chirurgicum Plasticum (FCCP). 

Zij behaalde haar diploma als algemeen arts aan de KU Leuven. Vervolgens volgde zij gedurende vijf jaar opleiding tot algemeen chirurg onder leiding van Prof. Dr. P. Broos en Prof. Dr. P. De Leyn.

In 2011 startte zij de opleiding plastische heelkunde in de dienst van Prof. Dr. S. Monstrey gedurende 4 jaar aan de Universiteit Gent. Daar werkte zij samen met Prof. Dr. P. Blondeel, Prof. Dr. K. Van Landuyt, Dr. N. Roche en Dr. F. Stillaert. Hierbij kwamen alle facetten van de plastische heelkunde aan bod. Een bijzondere bekwaamheid werd verworven in het domein van de microchirurgie met uitvoeren van meest geavanceerde vrije flap technieken, met in het bijzonder de borstreconstructie door middel van eigen weefsel (DIEP flap).

In 2016 startte Dr. Dobbeleir haar activiteit als plastisch chirurg in AZ Nikolaas met een bijzondere interesse in borstchirurgie (reconstructief of esthetisch), body contouring en verjongingsingrepen. Daarnaast heeft zij een privé praktijk te Zele, waar u bij haar terecht kan voor raadplegingen, adviezen en kleine ingrepen.

www.plastisch-chirurgen.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.